"Hatar snabbköps-kassörskan mej?"

är det någonting du funderar över...? svara på dessa påståenden och få reda på sanningen!

  • berättar du priset på frukt/grönt när du ser att kassörskan inte verkar veta vilken frukt det ät (detta är inte till någon hjälp då allt har speciella koder som måste skrivas in)?

  • lägger du alla dina varor i sporadiska berg på bandet?

  • om så är fallet, lägger du påsen underst så den automatiska frammatningen av bandet upphör och kassörskan måste lyfta alla varor...?

  • när kassörskan sträcker fram handen för att ta emot dina mynt, lägger du dem då på disken istället?

  • ställer du alltid PET-flaskor upp på bandet så att de, när bandet stannar, ramlar på kassörskan och gör illa henne?

  • när du ska få tillbaka din växel; står du då alltid lite extra långt bort så kassörskan måste sträcka sej för att ge tillbaka DINA pengar?

  • när du står och väntar på din tur (och tycker det tar för lång tid) och har dina varor på bandet struntar du då i att vända streckkoderna åt rätt håll.. och låter sedan kassörskan veta att du tyckte det tog lång tid genom att va dryg?

  • tar du ut din ilska på någon du aldrig träffat förut?

  • när du betalar med kort; står du då och tänker på annat när du egentligen ska trycka på "Klar" och sedan låter kassörskan få skulden för att det tog sån tid?

  • lägger du dina frysvaror i påsar och knyter åt hårt så d inte finns en fis i rymden att streckkoden ska kunna läsas av?

om du har svarat JA på något eller fler av ovanstående påståenden så är du ett onödigt irritationsmoment i någons vardag...


P.s. det är inte den bittra kassörskan som har bloggen som har skrivit inlägget ;) D.s.


en spinoff till "hej, det är jag"..

ja sånt är ju så mod"ä"rnt i tv-världen..
(att bero på tv... så hade nån kass översättare skrivit "teve"..får man det Jossan? jag trodde det va short för television...?)

nu till saken... kollade just på teve (haha!) och dom filmade några som tyckte någonting var roligt... varför är det så att dom skrattar, sen tittar sej omkring och kollar om andra skrattar, och gör dom andra det så skrattar dom ännu lite högre...så fult!
ju fler som skrattar desto roligare skämt...? isåfall hur mycker roligare? om tio skrattar bli skämtet dubbelt så kul som om det bara är fem...eller?

orka bli bekräftad att man tyckte rätt sak va rolig!..isåfall skulle jag inte skratta alls lika ofta (nästan aldrig) om jag va tvungen att tycka som nån annan...dödslöjligt!

Jag blev alldelses ifrån mej på ClubSoda!

(läs: klubbsoda)
som vanligt artade inte helgen sej efter hand eftersom den redan var färdigartad från början.. man visste inte vad man hade att vänta sej (eftersom schemat aldrig sattes upp!) men samtidigt ville man inte ha en förhandsvisning...

det började med en fasionabel middag hemma hos jossans sovrum / flyktingläger beroende på vilken sida om köket man hamnade.
sedan avr det vidare på korridorfest i "huset bredvid"= en 10minuters hajksekvens som alla utan klackar uppskattade innerligt medan vi med tyckte att ett dike med lera var lite over the top =)

sedan mötte vi Harry, Larry, Jerry (han som hade hamstermat i överskåpet) och James som genast ville leka huuula huuula game(!) feat. little doggy-doggy (donkey-donkey) som snabbt blev Kluttens favvis-lek! (Roxanne-svikare!)

Jossan försöker även lura James att Emma är blind bakom ryggen på Emma...
Jossan:"she is blind!"
Emma: "nu hörde jag att du sa nått om mej!!"
Jossan: "ja, jag sa att du va kind!"
och viskar genast extremt odiskret till mej hur hon just lurat Emma och James...

senare.. på Coren (haha internationellt va?) hittar vi någons strumpbyxor i ett hörn... efter ett tag kommer en kille och plockar upp dom och jag o Malte tyckte det skulle va kul om vi påstod att han tagit våra strumpbyxor!
Malte går dit...
"ursäkta!? jag tror du har tagit mina strumpbyxor"
killen: "nej, det här äe min kompis tröja...?" väcklar ut strumpbyxorna som snabbt förvandlades till en tröja..
Malte: "oj, förlåt jag har ju visst mina på mej!!"
killen: "okej! ha en trevlig kväll!" kramar Malte och går....!

inte att förglömma det faktum att Sos lyckades ragga upp nån brud i randigt linne/klänning genom att dansa T-rex dansen rakt in i henne..

dag två bjöd på bad och fotbollsmatch mot dövlandslaget från åskådarplats, där vi höll på att sopas bort av den döva städarkillen..

Singstarkväll! ja Jossan är oslagbar och jag är oslagbart precis-lite bättre än Sos...
under kvällen blev min "t-shört" sönderriven till ett spetslinne av Clubsoda vilket resulterade i att Jossan blev lite ifrån sej på golvet i andra delen av rummet...

sjungandet avbröts för utgång och Sos visar hur exeptionellt bra hon är på att headbanga med munnen öppen vilket slutar med att hon får håret fullt av sitt eget tuggummi, vilket hon snabbt pillar loss och stoppar i munnen igen (Ja, Kryddan, det är sant!!!)

och Malin kan stolt konstatera att någon lagt en pizza (bokstavligt) på kullerstenarna...

för övrig information hänvisar jag till det fotomatreal som sägs ha hittats i de deltagasndes kameror...

tack för en fenomenal helg!!
jag är nöjdpaj! (inte smulpaj)


efter tio och upputsning av rullatorhjulen...

ja jag säger bara Malou von Sivers, svenska folkets Oprah HAHA!

just nu sitter hon och pratar om mäns behov av att ligga!! jättekul...

men det finns ju  inte mycket annat att titta på när man försöker fördriva tiden med nått annat än att plugga..men snart bär det av till CentBridge och då får rullatorn och den halvstickade halsduken stanna hemma!

"hej, det är jag"

det är ju en av de många riktigt idiotiska kommentarer som man kan kläcka! (jossan jag vet att vi diskuterat detta mååånga gånger) tillsammans med... nämen, är du vaken!?

hade juste en kund inne som upprepade gånger talade om för den på andra sidan telefonförbindelsen att det var "jag" som ringde... varför ens säga det? känner personen i fråga inte igen rösten så är det ju kört redan från början..
antingen presenterar men sej eller så säger man bara hej och förväntar sej att rösten känns igen.
För alla har ju ett "jag" och hur fan ska man veta att just det "jaget" är du...?

oftast står det ju på mobilen vem det är som ringer... men slösa inte med "jaget"!


fick mej att tänka på..

en dröm som hängt kvar ett tag...

hela min släkt var där, vi skulle ha en stor släktmiddag ute i skogen. Skogen var sådär mossig och mysig som i Ronja Rövardotter, och mitt inne i skogen  var ett långt bort framställt  (sånt där bord som vi brukar ha på jockes land med tillhörande bänkar gjorda av plank och stubbar)Bordet var dukat med porslin, blommor i vaser och det där andra  som alltid är på fest... ?

När hela tjocka släkten vandrat genom skogen och kommit fram till bordet berättade min mamma för mej att dom skulle lämna mej där för att björnen skulle ta mej..och så gick dom..
"jaha" tänkte jag och hade inte en tanke på att följa efter dom, utan jag inväntade mitt öde...

Mycke riktigt kom björnen springande och rytande från ingenstans!
Paniken bröt ut och jag började kättra upp i närmaste gran!
Björnar e ju ena hejjare på att klättra så han va inte sen att följa efter.

Granar har ju inte en förmåga att växa i all evighet och tillslut nådde jag toppen... men som tur var stod det en vit billy (bokhyllan) på toppen av granen.. 
Detta utgjorde dock ett problem för björnen för han var inte så van att klättra i bokhyllor, så han började hoppa som en tok efter mej..
När jag satt där på högsta hyllan och inte kom mycket längre kom jag plötsligt ihåg att jag hade en bakplåt i bakfickan... och nästa gång björnen hoppade slog jag honom i huvudet... HA!

Phheejuuww!(drar pekfingret klassiskt i pannan och sen runt hela ansiktet) det var en dröm...eller?

jag hatar drömmar som man vet inte är sanna men som man tror har hänt mot allt sunt förnuft.

jag vaknade i natt och hade en bestämd känsla av att jag rakat av mej mitt ansiktshår.
Jo, för i drömmen hadde jag skägg, inget moppefjun utan en redig skepparkrans, en sån som inte bara är lite vid hakan utan följer hela käklinjen och man inte vet om man ska säga "snygga pollisonger" eller "snyggt skägg" (inte för att jag någonsin skulle få för mej att berömma dettta sätt att odla hår på..mm kankse undet hot...)

I drömmen stod jag där o tittade mej i spegeln med ett skägg som skulle slagit alla varulvar som 80talsfilm någonsin skapat... och plötsligt slåsjag av idén att jag kankse skulle se kvinnligare ut utan skägget och rakar av mej det!
tack vare det vet jag nu att jag inte riktigt passar i skepparkrans... pipskägg kanske..men ska nog inte rama in fejjan med hår iaf på ett tag..

så va gjorde du igår? jo jag...

För er som inte vet så bor jag på köttbullegatan nr fläsk, tre trappor upp, på nedre botten.
igår kväll när jag låg i min bottenlösa säng och läste en bok utan blad hörde jag inga steg i trappan!
och plötsligt(!) ljudlösa knackningar på dörren!
Jag gick och öppnade.

Utanför stod en svartklädd, huvudlös man utan kropp och med svart rock och svart hatt. Han höll en bladlös kniv utan skaft i handen och stack den utan förvarning där mitt hjärta borde funnits men som tur va satt hjärtat i halsgropen sen jag såg kniven.

Jag hoppade ut genom fönstret och flydde mot hamnen, där båten tutade och bryggan gick.
Den tog mej till en öde ö, där nakna kannibaler dansade med händerna i byxfickorna.
Jag smög förbi dom mot ett hus... jag sparkade in dörren och hoppade in genom fönstret.
Huset var tomt men jag hittade en uppäten korvmacka under bordet, och åt upp den.

Plötsligt hörde jag ett rytande utanför huset och jag gick ut för att kolla vad det var.
Det var två lejon!!
 Jag sköt det ena lejonet med mitt sista skott, sen slängde jag mej ner på marken så jag fick ryggskott och med det skottet sköt jag det andra lejonet!

Påväg tillbaka till huset trillade jag ner i ett hål... mitt liv hängde nu på en tunn tråd... på den tråden lyckades jag klättra upp ur hålet och jag sprang upp på ett bärg.
På berget skrek jag så det eka, och i den ekan hissade jag gomseglet och seglade hem...

phjew! vilken kväll... va gjorde du.. såg på tv eller?

Det krävs att man sniffar ca 20 000 liter "Kefir - Den ryska filen" för att man ska bli hög.

för de som missat det så kallas jag Kef (short for Kefir) av min kära vän Fuckyard (Fucky).. så jag tyckte detta var extra kul!
har suttit nu i en halvtimma och slumpat information på http://www.onodiginformation.se/

och vadå onödig information! jag tycker at det är en ytterst nödvändig information! tänk om jag ska till alaska med min kompis Älgen.. hur ska jag då veta att detär strikt förbjudet att knuffa honom ur planet!?

Fulla myror ramlar alltid åt höger... - smart..då kan man ju vaddera den sidan för att slippa obehagliga blåmärken dagen efter.. men vem bjöd myran på sprit?

På 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000. och vilka stackare var det här då? dom kan ju inte vart så bra på matte iaf.

och om man åker till afrika är det flodhästen man ska akta sej för, inte lejonen gamarna eller det galna infödingarna med bastkjol  och spjut!

och om nån skulle få för sej; så räcker det med att skrika i 8år 7månader och 6dagar för att värma en kopp kaffe med ljudenergi...synd bara att kaffet förmodligen blivit kallt igen innan man är klar... och dessutom vem är sugen på kaffe när man är hes? och.. varför skaffa en micro..?

till Jossan:
saippuakuppinippukauppias är värlends längsta palindrom och betyder tvålskålsknippeförsäljare på finska (så tvålskålar säljs i knippen i finland... intressant!)
och Guldfiskar är inte gjorda av guld, thuvr att Buster inte va av guld för då hade han väl blivit ett halsband istället för att bli nerspolad som vilket bajs som helst! eller hellre halsband än bajs kanske..

 Under andra världskriget avslöjade tyskarna åtskilliga amerikanska spioner genom att studera hur de åt. Amerikaner har nämligen för vana att skära hela biffen i småbitar innan de börjar äta den.
- men konstigt! alla amerikaner har ju typ löständer!! (det har jag sett på AFV) det e ju nån tandläkare där som fått pippi på att dra ut deras tänder... eller så har inte tandborsten kommit dit än..

jag kan inte sluta.. det har blivit ett beroende! vem vill inte vara en guru av värdelös information!?

ps. Om man onanerar i tio minuter förbränner man mer kalorier en om man joggar i tjugo.. nått att tänka på..! ds.

Frejpan ladies goes TGL!

dagen börjar med 8timmar på Maxi, kändes dock som 3 timmar eftersom det var konstant kö och man glömde titta på klockan.. vilket är ett tvångsbeteende här på luxen (där jag är i skrivande stund)  men här med ett mellanrum på 10 sek och man blir lika frustrerad att det bara gått 10sek.. konstigt...

iallafall..kvällen börjar med att jag tittar fel på busstabellen.. så jag blir än en gång stående vid rinkebykorset (haha minns ni örebrogänget?)
sen blev det käk på tegel med lovely frejpan! och den tråkiga nyheten att Pettan slutar..

hela gänget hade ju varit hemma hos Madde på förpartaj så vissa var mycke gladare än andra, vissa hade även fått informationen att man har bättre mottagning på mobilen under bordet...och att det var tid att värva nya spelare över telefon kl 23 en lördag och med lite för hög promille.. men det är väl då man har den bästa övertalningsförmågan har jag hört.


scenario: jag står i baren för att beställa en cider. En kille från herrlaget (som oxå va där) som blivit pushad av halva laget att gå fram o snacka med mej kommer och ställer sej på min högra sida.

Han börjar med att lägga armen om mina axlar och le lite förnöjt var på jag ler lite förvåpnat och frågande tillbaka...


han: "tjeeena..hur är läget." fortfarande med armen om mej


jag:"hej, hej... det är fint!!" glad, eftersom det alltid är hysteriskt kul med fulla människor

han:"näää.. jag bara larvar mej"  och jordens bredaste leende

jag: "ja.. du ser ju ganska larvig ut" besvarar med ett colgatesmile (som om jag hade ett)

han(trumpet):"vadå...? menar du det?" tar sakta bort armen från mina axlar..

jag: ".........nää, jag bara larvar mej...!" ger honom ett vänskapligt och lätt knytnävsslag på axeln (manlig vänskapsgest som jag snappat upp...?) blinkar med ena ögat och går därifrån..


sammanfattningsvis så var det en riktigt trevlig kväll, som det har en tendens att bli när frejpan är ute på upptåg! 


RSS 2.0