blir lite rädd!

jocke stod i köket igår medan filmen började..

jag: "din favoritfilm börjar ju nu!! skynda dej!"

Han: "vilken film!? to fast and to furious??!!"

Jag: "nej, din favorit !"

Han: "en prinsessas dagbok?"

och det va ju just den! haha jag dog!! men jag blev oxå lite rädd...

fredagsfundering...

kort konversation med busschaffisen inatt:


han: "vart ska du?"


jag:"sollentuna, tack"

han stämplar..


han:"är det fest i sollentuna eller!?"

haha till historien hör att jag va sliten och han typ 65år!



sen har jag lite fredagsfunderingar:

såg en blind kvinna häromdagen och tänkte på vem som väljer blindas kläder? om man alltid har varit blind hur ska man då veta hur blått ser ut och hur ska man veta att svart inte går så jättebra med marin... manchester och siden är ju ingen match men just färgerna... dom måste ju ha stenkoll!!


om man har allt sitt finaste är det okej...!


när jag va på väg till Mossan igår så såg jag en tjej på bussen.. antagligen skulle hon på galej inne i stan med sin man..

kul för dom men jag funderar hur hon valde sina kläder... singlade hon slant? hade hon bara det? ja inte vet jag...

kjolen va en sån där utsvängd knälång sak.. den va svart.. men den skimrade i brons och den hade tryckta bronsblommor i tre olika nyanser och storlekar.

upptill hade hon ett guldlinne med glest påsydda guldpaljetter och över det en svart bolero med 6789 st silverpärlor som bildade en krage...(ja jag räknade för jag har så bra syn! eller hur va det?)


lite för mycke guld-silver-brons för mej..(hon kankse hade ett OS tema på gång.. och hon va lixom alla medaljer...på en gång!) man kunde ju kankse ha haft de vid separata tillfällen...

men om man har allt sitt finaste är det okej!?



sen funderade jag lite på en annan sak..

såg lite av Hulken när den gick på tv och jag tyckte en detalj va så himla märklig!

när han "blir" till hulken spräcker han ju tröjan som om det vore en liten xxs på nån som plötsligt förvandlas till ett 2,5m högt monster, bred som en ladugårdsdörr.
och hans kängor bara slits sönder av hans gigantiska fötter!
men byxorna!? va händer med dom!?


Jo, ingenting! eller de blir lite av en piratmodell som är lite sönderklippta sådär fransigt längst ner (?) men den slits inte itu som allting annat!
det är som att mena att posh spice (haha!) vipps skulle förvandlas till anja persson och mena att inget skulle hända med byxorna.. jojo..

eller så har han bara strechjeans från lindex.. kankse med resårmidja.. men hur gör han då med sina chinos? och det som är under.. är det oxå grönt?


i may have pulled a pirate... att dra en rövare!..eller som jossan skulle sagt: att springa!

Gårdagskvällen började med frid och fröjd på kräftskiva hemma hos Mossan... men det kan finnas film om "Kräftkungen och jag" och diverse turkiska kräftor på äventyr.. men det är inget som säger att det har hänt.. allt är montage som i alla blaskor!

Jag och Limpan fick dock åka iväg och köpa nya kräftor för dom jag köpt (typ smartaste ever om dom gått att äta förstås: 22 hela kräftor och 28 stjärtar med skal!!)


KIllen i kassan: "298kr tack..."


Limpan: "näe! 59kr stod det!"


killen i kassan: "jaha? okej.. jag vet inte.."


linn går o kollar och jag står kvar o garvar..


killen i kassan: "är hon alltid så eller?"


jag: "japp! går det så går det, vådå det kunde ju vart din första dag och du kanske hade blivit jättegenerad och gått på det... vem vet.."


han: ...?


linn kommer tillbaka och mycket riktigt va d 59:- men han kan inte manöverera kassan och orkar inte jiddra så vi får kräftorna för 103:- = BRA PRUTAT, VIKTIGT!


efter middag och samtal med Bodan åkte vi in till stan och hängde på F12 ett tag, där jag träffade en tysk och en irländare som var ett märkligt par, dock var de ytterst noga med att poängtera att dom inte va ett PAR..! Tysken såg ut som en traditionell greve, kavaj och scarf, och irländaren som en skogshuggare, röd-och-svart-rutig (alldeles för stor) fleecejacka...

vi skildes åt efter att jag förklarat att jag skulle läsa "physics" i höst (alltså fysik inte idrott haha) och att jag kan ha sagt att Cafét va "the place to be!"


jag lämnade kräftskive-crewt och gick till humlan och minglade lite innan vi gick till Hells Kitchen, stackars Emma och Andreas letade livet ur sej efter oss på Köket för enligt Bodan, som alltid är den nyktraste, va vi där..

vi dansade en stund tills CC "schkulle ta en schväng.." och jag o vi gick ut och tog luft..

där stannade vi för att vi träffade nåra riktiga karaktärer!

En kille "som varit tillsammans med susanna kallur... men jag skiter i henne nu" som vi aldrig verkade bli av med!


tillslut myttade vi loss!
Jag och Sanna kände VERKLIGEN! inte varann och bodan va bara nån full j*vla brud som va asjobbig och hade hängt efter oss hela kvällen (även fast vi inte kände varann...? som thuvr va va han ju aspacked och märkte inte när vi drog en rövare för att dölja den rövaren vi dragit härom nyssens)


Han till mej: "vad heter du, du har så vackra ögon, alla tjejer har ögon men dina är verkligen vackra!" (haha, den va en ny variant och han skulle sett dom när jag hade kvassiögat!)


Jag tittar mej omkring och kommer i stundens hetta inte på nått namn!:"ehhh... SANNA!"


sen lite raaaraaaraaaraaa som jag inte lyssna på..


Han till Sanna: "Du är ju inte svensk! du känner dej ju inte svensk!?"


Sanna: "jo, jag är helsvensk och jag känner mej verkligen svensk! jag pratar svenska, jag är född i sverige..."


han(lite upprörd):"Jag är från afrika och jag är stolt över det!"


samtalet fortsatte i den karaktären en stund (lyssnade inte sååå aktivt) tills han började anklaga mej för att va svensk!


Jag: "jag kommer från ryssland, jag är född i ryssland, båda mina föräldrar är ryska och vi flyttade hit när jag va tre år!"

vart kom det ifrån lixom och jag var drop dead serious!


han köpte det nästan direkt och ville att jag skulle prata ryska..


Jag: "mina föräldrar ville aldrig lära mej! jag kan inte ett ord ryska!"

nog om det för det fortsatte så i typ en halvtimma..(man kankse undrar vart CC tog vägen men hon va på ett hus me en kille så d va lugnt...?)


sen när vi kommit på att klockan va way past sista-bussen-tiden skulle vi käka..

Sanna snor då genast en feferoni från en främmande killes tallrik, som besviket hävdar att han fick fjäska länge för den där extra feferonin som nu låg i Sannas mage..
han satte sej sedan med oss och snackade i en halvtimma om feferonis, hur han bodde på lidingö och odlade feferoni och vilken massiv export den va eftersom man på lidingö kan betala med; kontanter, kort, amex, euro och feferoni!

vi kom fram till att han måste heta Victor Feferoni, och så va det..helt otroligt!!

han bjöd oss sedan på feferoni-skördefesten i oktober och gick sen sin väg...

jag va hemma halv sju i morse men det va det värt! länge sen jag fick mytta så mycke på en kväll!
 ja' älskare!


Den har gjort det igen.. hjärnan..

Hjärnan är en märklig manick..man upphör aldrig att förvånas, och min upphör aldrig att spela mej spratt!
Som den gången när jag satt och funderade i soffan hemma och funderade lite kring att jag kallade Emma B för ägget (för att hennes huvud var format som ett ägg, vilket det inte är, men va otroligt roligt då...?) och hennes syrra Mathilda för Milda (smöret)..
Det blev ju genast så mycke roligare när min hjärna sa att "haha, va kul båda är ju mejeriprodukter, för ägg kommer ju från kon! Familjen mejeriprodukt lixom!!"
Där va jag tvungen att avbryta mej själv, sen när kommer ägget från kon!? och hur kunde min hjärna tänka så?
jag började asgarva i min ensamhet...

nu har den gjort det igen!
Carro fyller ju år i dag och jag gick in på msn och såg att en annan Carro var inloggad (jag visste att det inte va samma!) och min hjärna säger: "åh! jag måste säga grattis på födelsedagen till henne oxå!" som att alla Carros har en dag att fylla år på och det är just idag...! ä
ven denna gång fick jag slå mej på mina tankefingrar och återvända till min fungerande hjärna! men hur vet jag att det inte är min märkliga hjärna som låtsas fungera normalt...?! (inte för att jag har två hjärnor men ibland kan man tro det..)


Nästan klar...

på senaste tiden har det vart ganska tomt på galna upptåg..bortsett från den märkliga hemmafesten..
ja.. efter två veckors slit inomhus i värmen har jag nästan blivit klar med vårt arbetsrum/dressingrum!!
och det ska bli skönt att ha ett rum där man kan sätta sej ner o plugga i lugn och ro (behöver nog låsa dörren haha) eftersom min kära sambo hittar all energi i världen när jag behöver lite tyst..
som den gången då han glatt kommer instutsande, medan jag är mitt i ett kapitel på engelska om cellens uppbyggnad (eller liknande), och frågar:
"vill du höra när jag räknar mitt snabbaste??!!"
Jag: "....mm..."
han: "Katten musen tiotusen!"
och sen försvinner han lika fort igen..
det är även han som inte kan hjälpa mej bära matvarorna från bilen till lägenheten för att han bestämt ska hoppa indianhopp hela vägen hem... ja det är inte lätt när det är svårt som Jennie skulle sagt.

Vi gjorde slag i saken!

jag och Linda har länge pratat om att vi ska ut tillsammans men det har runnit ut i sanden.. men denna lördag befann vi oss i samma stadsdel! jag hade varit på 30årsfest på söder(hur kul som helst) och Linda och hennes vänner satt och hängde på Snaps... jag fick min privata caufför (mamma) att skjutsa mej till medis..

precis när jag kom dit stängde dom utedelen och vi beslutade oss att gå vidare..två killar som satt me Linda och tjejerna när jag kom; 14½åringen och den ruskigt brända 40åringen (enligt min mening men i själva verket 26 och 30) insisterade på att vi skulle me dom och ta en drink innan vi skulle gå ut tillsammans.. vi hamnade i en fasansfullt fancy lägenhet en slipslängd från medis..(den hade ett poker/rökrum...?) vi kom aldigt därifrån..
många märkliga figurer, så som ögonbrynet, vietnamesen och den slemmiga killen, hade tydligen blivit inbjudna och dök upp efter hand..
vietnamesen var nog det drygaste jag träffat! och vi spenderade kvällen med att va dryga , mest mot varandra, vilket vi tyckte va askul! 
den slemmiga killen ville hela tiden sitta bredvid en tjej, ja vilken tjej som helst. Men stackarn, alla flyttade på sej hela tiden(kankse ska prova att inte va sådär oerhört oemotståndligt överförfriskad )
jag hittade även en filmkamera och lyckades dokumentera hela kvällen även när 14½åringen skulle dansa.
Linda fick Ögonbrynet på kroken, sen skulle vi gå.. jag skulle bestämt till vasagatan eftersom min buss går därifrån..men den hade ju slutat gå så jag fick ta taxi och kvällen slutade vid 05.30..
va tiden flyger iväg när man har roligt.. haha

RSS 2.0